Acasă Actualitate Este oficial! Daniel Tudor, vine de la PNL la Primăria Scornicești!

Este oficial! Daniel Tudor, vine de la PNL la Primăria Scornicești!

771
        Localitatea urbană în care liberalii pornesc cu cele mai mari șanse pentru câștigarea primăriei este orașul Scornicești. Aici, viceprimarul în funcție, Daniel Tudor, și-a depus oficial candidatura la funcția de edil.
Om de-al locului, bine ancorat în realitățile urbei, Daniel Tudor se pregătește să administreze, cu toate pârghiile date de funcția de primar, orașul de pe Plapcea. Aici, toate măsurătorile făcute de competitori îl dau pe acesta pe primul loc în ceea ce înseamnă intenția de vot.
Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, candidatul Daniel Tudor spune:
«Dragi cetățeni ai orașului Scornicești, de astăzi pornim la drum! E sigur și țin să vă anunț că mi-am depus oficial CANDIDATURA pentru funcția de PRIMAR AL ORAȘULUI SCORNICEȘTI, propus de Partidul Național Liberal, dar înainte de toate, încurajat și susținut de dumneavoastră.
Mulți mă cunoașteți destul de bine. Sunt fiu al acestui oraș. Aici am crescut, mi-am întemeiat o familie și m-am format ca om. Am voința, ambiția și experiența necesare pentru dezvoltarea localității noastre. Știu de unde trebuie început și mai ales ce trebuie făcut! Sunt sincer cu dumneavoastră, așa cum am fost și cum voi fi întotdeauna. Nu fac și nu voi face niciodată promisiuni fără acoperire, iar timpul va dovedi lucrul acesta.
Mai bine de patru ani am fost viceprimar al Scorniceștiului, perioadă în care am încercat, atât cât s-a putut și cât am fost lăsat, să duc la bun sfârșit mai multe proiecte asumate, utile și necesare pentru localitatea noastră. În această perioadă am învățat multe. Am cunoscut oameni de valoare și am semnat contracte importante pentru proiecte care au fost, dar mai ales urmează a fi implementate.
E vremea schimbării, dragii mei! Avem de muncă, iar eu vă cer numai atât: încrederea și susținerea dumneavoastră pentru un SCORNICEȘTI în care, cu adevărat, SE POATE! Împreună, din 27 septembrie 2020, putem să dăm orașului nostru strălucirea mult așteptată! Totul, prin seriozitate, viziune, determinare și bineînțeles integritate!»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.