Acasă Administrație Primăria Slatina, alături de cetăţeni

Primăria Slatina, alături de cetăţeni

88

Vara toropitoare se află în punctul culminant. Zilele acestea au venit cu temperaturi ridicate. Uneori greu de suportat de cei care au treburi prin oraş. În întâmpinarea lor, la iniţiativa primarului Emil Moţ, Primăria Slatina vine cu trei puncte de prim-ajutor mobile achiziționate de municipalitate, care vor putea folosite e perioada caniculei.
Iniţiativa a fost bine receptată de public, iar punctele de prim-ajutor, amplasate strategic în cele mai aglomerate zone ale urbei, sprijină cetățenii afectați de caniculă să poată beneficia de asistență medicală.

Cele trei puncte de prim-ajutor se găsesc pe Bulevardul A.I. Cuza, lângă sediul Poliției Rutiere, în zona Poștei, lângă Fântâna Speranței și în Piața Zahana.

Cetăţenii care vor avea nevoie de servicii de prim-ajutor, vor fi atent monitorizat de asistenții medicali ai Direcției de Asistență Socială Slatina, până în momentul în care va putea pleca să-şi continue activităţi, ori dacă i se va recomanda să meagă acasă sau, dacă situaţia o impune,
până la sosirea echipajelor medicale de urgență.
Centrele de informare și asistență medico-socială vor fi deschise în zilele în care există un cod de temperaturi rodicate, în intervalul orar 10:00-18:00, în zilele lucrătoare și 10:00-14:00 sâmbăta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.