Acasă Actualitate ANUNȚ important de la CAO. Posturi la concurs!

ANUNȚ important de la CAO. Posturi la concurs!

257

ANUNT CONCURS

S.C. COMPANIA DE APA OLT S.A.
organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:
– un post de expert Achizitii publice in cadrul Compartimentului Achizitii Publice
Cerinte
– Studii superioare economice/tehnice/juridice cu diploma de licenta; Certificare Expert achiziții publice; Experienta profesionala de minim 5 ani pe posturi cu studii superioare; Experienta de minim 2 ani în achizitii; Cunostinte solide în legislația achizitiilor publice; planificarea/ monitorizarea achizițiilor publice; atribuirea contractelor/ încheierea acordurilor-cadru de achiziție publice prin mijloace electronice; Cunoștinte IT nivel mediu în utilizarea Microsoft Office; Cunostinte de limba engleza de nivel începator.
– un post de inginer automatist in cadrul Statiei de Epurare Slatina
Cerinte
– Studii superioare tehnice de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in conformitate cu legislatia in vigoare, specializarea automatica si calculatoare; Cunostinte de operare pe calculator (Microsoft Office) si utilizare a programelor de proiectare asitata de calculator( Autocad); sisteme SCADA; Cunostinte de limba engleza de nivel mediu.
Concursul va avea loc in data de 11.08.2020, orele 10.00. Cererile de inscriere si C.V.-urile, impreuna cu actele care dovedesc indeplinirea cerintelor de mai sus se depun la sediul societatii din Strada Artileriei, Nr.2, la Compartimentul Resurse Umane pana la data de 10.08.2020, orele 16.00. Relatii se pot obtine de la Compartimentul Resurse Umane, la telefonul 0249/431.750.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.