Acasă Actualitate Maşini noi şi fără identitate românească, în parcul auto al Poliţiei

Maşini noi şi fără identitate românească, în parcul auto al Poliţiei

208

Noile maşini Dacia Logan 0.9 TCE, cinci la număr, au ajuns în parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Noile maşini sunt colantate într-o identitate care se regăseşte la maşinile din ţări precum Germania sau Polonia. Iar drapelul României este un petec pus, pe aripa stânga faţă, pentru a puncta, totuşi, prezenţa lui pe autospecială.

„Toate autovehiculele au fost repartizate mediului urban, cele mai multe dintre acestea, trei la număr, fiind repartizate Poliţiei municipiului Slatina, iar celelalte două Poliţiei municipiului Caracal.
Noile autovehicule sunt prevăzute cu zonă de protecție pentru polițiștii aflați pe scaunele din față, persoanele transportate în zona din spate fiind izolate printr-un separator metalic, acestea fiind supravegheate video cu ajutorul unei tablete amplasată pe bord.
În perioada următoare, noi loturi de autovehicule vor intra în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, astfel încât vor fi scoase din uz cele vechi sau uzate.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.