Acasă Actualitate Bătrână din Bărăşti, găsită de poliţişti. Eroii zilei au făcut o poză...

Bătrână din Bărăşti, găsită de poliţişti. Eroii zilei au făcut o poză pentru posteritate…

71

Pozele sunt documente vii ale trecerii unora şi altora prin viaţa asta. Ele pot fi realizate şi cu diverse scopuri. Cum ar fi de promovare a unei acţiuni specifice omului cu uniformă poliţienească, cu atribuţie din fişa postului. Chiar şi fără distanţare fizică…
Se face că, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflaţi în timpul serviciului, alături de un câine de urmă, au găsit o bătrână de 85 de ani, din comuna Bărăşti, la 24 de aore după ce fusese anunţată dispariţia acesteia.

„La data de 26 iulie a.c., orele 12:00, un bărbat din comuna Bărăști, a sesizat prin apel SNUAU 112, faptul că, mătușa sa, o femeie în vârstă de 85 ani, a dispărut din locuință în ziua de 25 iulie și nu poate fi găsită.
La fața locului s-au deplasat, fiind adus și un câine de urmă.
În sprijinul polițiștilor au venit peste 50 de persoane, jandarmi, lucrători ISU și voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei precum și pe raza satului unde locuia aceasta.
După aproximativ 4 ore de căutări, femeia a fost găsită, fiind rătăcită într-o pădure de pe raza comunei, fără a fi victima vreunei infracțiuni.”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here