Acasă Actualitate Rușinos! Slatina, orașul fără farmacie non-stop! Vina, la alții…

Rușinos! Slatina, orașul fără farmacie non-stop! Vina, la alții…

279
        Este inadmisibil ca în secolul 21, unul dintre cele mai frumoase orașe din România, capitală reședință de județ, să nu aibă o farmacie cu program non-stop. Situația este cunoscută de către decidenții cu responsabilitate, dar când este de făcut câte ceva pentru rezolvarea unei astfel de crize, toată lumea de vina pe… alții.
într-un document semnat de către directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Olt, Sorina-Daniela Oancea, se precizează că farmacia care funcționase până la data de 1 iulie 2020 cu program non-stop, Catena de pe bulevardul A.I. Cuza a înștiințat că începând cu data respectivă nu se va mai asigura permanență la farmacie. Motivul: reducerea numărului de farmaciști.
Mai departe, Casa scrie către Colegiul Farmaciștilor Olt, unde cere rezolvarea situației. După, tot cei de la CAS Olt spun că cei din Colegiu nu au răspuns solicitării. În consecință, situația este în aer. Pentru asta semnează șefa de la Casă și un director din instituție, doi economiști: Sorina-Daniela Oancea și Carmen Cîrjan. Adică, se știe, dar pentru cei aflați în suferință, nicio soluție…

Să le urăm sănătate economistelor de la Casă, pentru că dacă ar avea nevoie de un calman la mijlocul nopții, nu le-ar trece cu adresele făcute către Colegiul Farmaciștilor. În asemena condiții, la Craiova sau la Pitești. Pentru că la Slatina schimbul de adrese între instituții nu rezolvă o situație impardonabilă.
Altfel, adevărul este pe undeva pe la mijloc, iar cel mai puțin se află în dreptul casei de Sănătate Olt, unde scuzele arată dimensiunea competenței actualei echipe de conducere. Nouă și investită cu încredere de către liberalii de la Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.