Acasă Politic Gabriel Diaconu, un nou proiect politic: Partidul Ecologist Olt

Gabriel Diaconu, un nou proiect politic: Partidul Ecologist Olt

386

Joi, 23 iulie 2020, a avut loc inaugurarea noului sediu al Partidului Ecologist Român – Filiala Olt, situat pe strada Primăverii bl. FA 19, sc 3, din municipiul reşedinţă de judeţ.
După acest moment, în zona fostului restaurant din Pădurea Strehareţi, a avut loc conferinţa de presă. Într-un cadru natural, verde, asemenea partidului, Gabriel Diaconu, presedintele Partidului Ecologist Olt, Dănuţ Pop, preşedinte Partidului Ecologist Român şi Ştefan Prala – secretarul regional al partidului, au susţinut conferinţa de presă în care au prezentat idei referitoare la reformarea educaţiei, susţinerea antreprenoriatului românesc şi modernizarea Slatinei, printre altele.
Parcul Strehareţi a rămas o zonă văduvită de interesul celor care puteau reda viaţa pe care această zonă a avut-o în trecut. Preşedintele filialei Olt, Gabriel Diaconu, are în vedere un proiect important pentru această zonă de oxigen a oraşului, care trebuie să ocupe un loc central în agenda oricărei adminsitraţii.
Acesta a mai spus că va veni, în curând, cu o listă detaliată de proiecte. Partidul Ecologist Olt se află abia la început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.