Acasă Actualitate Bilete de tratament pentru pensionari cuminţi

Bilete de tratament pentru pensionari cuminţi

49

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 11 – 2020 disponibile.
Lista cuprinde un număr de 138 bilete de tratament atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020 cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..
Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 26-29.07.2020 și sunt repartizate astfel:
4 bilete în stațiunea Amara; 7 bilete în stațiunea Buziaș; 8 bilete în stațiunea Călimanesti; 11 bilete în stațiunea Covasna; 3 bilete în stațiunea Eforie Nord; 6 bilete în stațiunea Felix; 10 bilete în stațiunea Govora; 46 bilete în stațiunea Olanesti; 9 bilete în stațiunea Pucioasa; 16 bilete în stațiunea Căciulata; 2 bilete în stațiunea Sovata; 2 bilete în stațiunea Slanic Moldova; 2 bilete în stațiunea Techirghiol; 4 bilete în stațiunea Tusnad; 2 bilete în stațiunea Geoagiu; 5 bilete în stațiunea Saturn; n1 bilet în stațiunea Neptun.
Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 22 iulie 2020.
Beneficiarii de bilete de tratament au obligatia de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020.
Lista numerelor de telefon ale unitatilor hoteliere este disponibila pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here