Acasă Actualitate Poliţia în acţiune

Poliţia în acţiune

63

În prima zi a lunii iulie, poliţiştii au fost nemiloşi cu şoferii care nu au respectat legile. Este vora de trei persoane care conduceau sub influența alcoolului şi alte două persoane care conduceau autovehicule neînmatriculate.

„La data de 1 iulie 2020, polițiștii rutieri au depistat în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fundătura Oltului, fără a deține permis de conducere.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1.22mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Acționând pe strada Crișan, din municipiul Slatina, polițiștii au depistat un bărbat, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0.93mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe raza orașului Balș, polițiștii au depistat un alt conducător auto, în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, după ce a consumat băuturi alcoolice. În cazul bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Pe Drumul Național 6, la intersecția cu Varianta Ocolitoare 6G, pe raza municipiului Caracal, polițiștii au depistat un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în comuna Drăghiceni, în timp ce conducea o autoutilitară, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Totodată, polițiștii au depistat pe raza comunei Bucinișu, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, în timp ce conducea un motoscuter neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.
În aceste cazuri polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.”, se arată în buletinul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.