Acasă Actualitate După 15 ani. Unde este Daniela Fană?

După 15 ani. Unde este Daniela Fană?

127

Daniela Fană, în vârstă de 37 de ani, soţia lui Constantin Fană, a dispărut în noaptea de 22 spre 23 mai 2005. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic, nimeni nu vorbeşte. Recent, s-au împlinit 15 ani de la dispariţia învăluită în mister a slătinencei, mamă a unei fiice.
Principalul suspect, după cutume, a fost soţul acesteia, care, în prezent, se găseşte în afara ţării. Singura care mai speră la revenirea fetei sau la un răspuns din partea cuiva este mama Danielei.

Pentru a încerca să aflăm ceva despre acest caz, am făcut o solicitare, conform legii, către organul legal, care s-a ocupat de căutarea femeii, în speţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt. Rezultatul se arată pesimist şi în zilele noastre. Femeia este de negăsit. Poate şi de necăutat…

„Vă aducem la cunoștință faptul că polițiștii au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanei în cauză, fiind căutată la nivel național, în conformitate cu procedurile existente, însă aceasta nu a fost găsită până în prezent”, se arată în răspunsul la solicitarea făcută către IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.