Acasă Actualitate Costinel Alecsandrescu, doar 46 de ani!

Costinel Alecsandrescu, doar 46 de ani!

1774
       De cele mai multe ori, veștile proaste se află la prima oră. Așa s-a întâmplat și în această dimineață, după ce un zvon urât a devenit, ulterior, realitate: Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric „Doina Oltului”, a încetat din viață…
Aflat în casa de la Tufeni, acestuia i s-a făcut rău, și în ciuda faptului că soția sa a sunat rapid la 112, Costinel Alecsandrescu a întrat în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele repetate de resuscitare, efectuate de echipajul ambulanței care l-a preluat, au fost în zadar, artistul fiind declarat decedat.
Un om energic, prietenos, mereu cu glumele la el, Costinel Alecsandrescu avea doar 46 de ani… Dumnezeu să-l odihnească în pace!
„Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Oltului”, actual solist vocal în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, Secția Ansamblul Folcloric «Doina Oltului», a încetat din viață la vârstă de 46 de ani. Colegii C.J.C.A. Olt adresează familiei sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul pe care îl transmite Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, care are în subordine ansamblul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.