Acasă Actualitate Coronavirus se extinde la Slatina. Încă o fabrică în pericol!

Coronavirus se extinde la Slatina. Încă o fabrică în pericol!

459
     De câteva luni, o epidemie devenită pandemie a instaurat panica în toată lumea și a adus cu ea o serie de măsuri mai mult sau mai puțin utile, apreciate și respectate de unii, ignorate total de alții… În România, stări de urgență, stări de alertă, declarații, critici și ironii. În județul Olt, cazuri puține la început, din ce în ce mai multe pe parcurs, odată cu ridicarea unor restricții prin care s-a încercat o limitare a numărului de teste pozitive.
Așa se face că, după ce mai mulți angajați ai unei fabrici din Slatina au fost confirmați cu noul tip de Coronavirus (Sars-CoV 2), după dezastrul de la Ambulanța Olt și alte cazuri restrânse pe la Spitalul Județean, nici în curtea celor de la Pirelli nu e prea multă „liniște”, odată cu aflarea veștii că doi angajați ai companiei au fost testați pozitiv, după ce au intrat în contact direct cu soțiile lor, confirmate recent cu Covid-19.
De reținut că angajații fabricii de la Slatina erau în izolare la domiciliu (de trei zile), iar în prezent sunt internați și se află sub atenta îngrijire și monitorizare a personalului medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
*** Până acum, în județul OLT au fost recoltate aproape 3.500 de probe – COVID-19, fiind confirmate peste 140 de persoane pozitive. 9 oameni au decedat, iar 100 s-au vindecat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.