Acasă Actualitate În urma ploii torenţiale. CAO a intervenit şi a rezolvat

În urma ploii torenţiale. CAO a intervenit şi a rezolvat

117

Scurta ploaie de vară şi torenţială, totodată, a făcut ca reţeaua de canalizare a Slatinei să nu facă faţă. Codul portocaliu de ploi torentiale și vijelii a intrat în vigoare astăzi, la ora 12.00, iar în municipiul Slatina a plouat cu 18 litri pe metru pătrat, în 15-20 de minute. La scurt timp după ce Compania de Apă Olt a sesizat problemele de pe teren, a intervenit imediat, problemele de la faţa locului fiind remediate.

„Reţeaua de canalizare a orașului nu a putut prelua, imediat, o cantitate atât de mare de apă și câteva străzi și subsolurile unor imobile au fost inundate.
S-a circulat, cu dificultate, pe o singură bandă, pe sub pasarela de pe strada Dragăneşti, pe strada Crișan, Bulevardul A.I. Cuza sensul giratoriu și zona Vâlcea.
Nu a fost oprită circulația pe nicio stradă din municipiul Slatina. Șase echipe de la Compania de Apă Olt au fost în teren și au intervenit pentru degajarea apei de pe carosabil.
Si la această oră, se acționează în zonele cu probleme pentru că circulația rutieră și pietonala să se desfășoare în condiții normale și pentru a preveni eventualele inundații.
Județul Olt se află sub avertizarea de cod portocaliu de ploi torentiale și vijelii până miercuri, 17 iunie 2020.”, spun reprezentanţii Companiei de Apă Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.