Acasă Actualitate Domnule ministru Vela, o mişcare de P.R., „Condoleanţe”, ceva?

Domnule ministru Vela, o mişcare de P.R., „Condoleanţe”, ceva?

275

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, aşa cum se procedează şi pe cele aparţinând armelor ministerului de resort, se diseminează texte literare, aidoma unui cenaclu literar. Texte care respectă construirea epică cerută de normele literare, cum ar fi: momentele subiectului, dialoguri romanţate şi finaluri fericite. Printre telenovelele mioritice, cele cu poliţişti, jandarmi, pompieri eroi, aflaţi în timpul liber, cum discută ei emoţional cu diverse persoane, cum sunt salutaţi în trafic etc, la momentul redactării articolului, nu se afla niciun mesaj în memoria lui Alexandru Gibea, șeful Postului de Poliție Ipotești, Secția 4 Poliție Rurală Coteana din cadul IPJ Olt, în vârstă de 49 ani, care a murit ieri. Că de COVID-19, că de infarct, decesul poliţistului este o pierdere pentru comunitate.

Poliţistul a fost internat pe 28 mai, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal. Acesta a fost transferat, săptămâna trecută, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” la Terapie Intensivă, după ce starea de sănătate s-a înrăutățit.
Sâmbătă seara (13 iunie 2020), inima lui Alexandru Gibea a încetat să mai bată din cauza complicațiilor apărute, acesta suferind și de alte afecțiuni medicale.
Soţia și fiica acestuia, confirmate cu noul coronavirus, s-au vindecat.

Gibea fusese confirmat cu noul coronavirus alături de ajutorul său, iar la o zi distanţă, a fost testat pozitiv şi un alt coleg din cadrul Postului de Poliție Brebeni, cu care efectuase acţiuni comune. Ulterior, a şi, cât și soția ajutorului şefului de post din Ipoteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.