Acasă Actualitate Bărbat din Iancu Jianu, condamnat în Italia

Bărbat din Iancu Jianu, condamnat în Italia

138

Duminică, 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție al comunei Iancu Jianu au mers pe urmele unui bărbat din comuna amintită, pentru a pune în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare italiene.

„Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, a fost condamnat de autoritățile italiene din Vasto la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de participare la un grup infracțional și jaf organizat sau armat.
Persoana căutată, în complicitate cu alte persoane, a fost acuzat de furt calificat, în special de cupru și materiale electrice de la o firma italiană, prejudiciul fiind de 70.000 euro. În timpul săvârșirii infracțiunii, mai multe case au rămas fără curent electric.
Urmăritul internațional a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pe 24 ore.
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.