Acasă Actualitate I-au prins pe cei legaţi ilegal la curentul electric

I-au prins pe cei legaţi ilegal la curentul electric

136

Jandarmii olteni şi reprezentanții Distribuției Energie Oltenia au desfăşurat, la comun, o acţiune de control în vederea depistării persoanelor care consumă ilegal curent electric

„Pe timpul acțiunilor desfășurate în comun, au fost constatate următoarele:
Numita S.G., în vârstă de 47 de ani, a fost depistată la imobilul său din Mun. Slatina sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de distribuţie energie electrică prin intermediul unui conductor electric.
Jandarmii au legitimat persoana în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (faptă prevăzută şi sancţionată art. 228 C. Pen.) şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare (faptă prevăzută şi sancţionată art. 92 (2) din Legea 123 din 10 iulie 2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale.
Documentele întocmite vor fi înaintate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.