Acasă Actualitate Stații de încărcare contrafăcute, confiscate de poliţişti

Stații de încărcare contrafăcute, confiscate de poliţişti

86

Miercuri, 10 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Constanta, care transporta cu un autoturism 336 de stații de încărcat, fără a prezente documente de proveniență a acestora.

„În urma primelor verificări au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea mărcii acestor stații de încărcare, motiv pentru care polițiștii au indisponibilizat întreaga cantitate, în vederea continuării cercetărilor.
Valoare celor 336 de stații de încărcat este de aproximativ 212.000 de lei, urmând să fie stabilit și prejudiciul creat titularilor mărcii respective.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, întrucât persoana ar fi pus în circulație un produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, creând un prejudiciu titularului mărcii înregistrate.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.