Acasă Actualitate Fără bâlci, de Rusalii, anul acesta, la Caracal…

Fără bâlci, de Rusalii, anul acesta, la Caracal…

795
sursă: internet

„Bâlci de Rusalii” a căzut. Nu are Covid-19. Ci, din cauza periculosului virus, caracalenii sunt văduviţi de evenimentul mult-aşteptat. Până se va decide Covid-19 să plece şi să permită organizarea evenimentului, cetăţenii se pot gândi la cel de anul trecut. Amintirile nu au viruşi…

„Pericolul răspândirii noului coronavirus a determinat suspendarea tuturor evenimentelor culturale şi târgurilor din această perioadă. Între acestea şi „Bâlciul de Rusalii”, la care erau aşteptate câteva mii de vizitatori, din întreg ținutul Romanați.
Tot ca o măsură de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-COV-2, municipalitatea păstrează târgul săptămânal închis, până la noi dispoziții venite din partea Ministerului Sănătății și Prefecturii Olt. Vă reamintim faptul că, încă din 12 martie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că toate târgurile săptămânale să fie închise. Măsura a fost luată pentru a preveni aglomerația și riscul de îmbolnăvire.
În funcție de hotărârile și măsurile adoptate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, vom reveni cu informații suplimentare.”, se arată într-o informare efectuată de administraţia caracelană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.