Acasă Actualitate La Caracal. Sens giratoriu nou

La Caracal. Sens giratoriu nou

287

Marţi, 2 iunie a.c., au început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu din intersecția bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Bicaz.

„Începând de astăzi, 2 iunie 2020, se vor demara lucrările la sensul giratoriu din intersecția Bdul. Nicolae Titulescu cu Str.Bicaz. Lucrarea fiind finanțată din bugetul local.
Primăria Caracal a dat zilele trecute ordinul de începere al lucrărilor la acest obiectiv investițional. Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Bl. Nicolae Titulescu cu Str.Bicaz este necesară nu doar pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru prevenirea riscului de accidente rutiere.
Valoarea maximă aprobată a proiectului este de 531.520 de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local. Termenul de excuție este de 60 de zile, începând de astăzi.
În cel mai scurt timp vom reveni cu restricțiile rutiere impuse și variantele ocolitoare.
Facem precizarea că această investiție a făcut obiectul dezbaterii în cadrul sedinței de consiliu din 11 septembrie 2019, proiectul fiind votat cu 11 voturi pentru și 4 abțineri.”, se arată în buletinul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.