Acasă Politic Parlamentarii de Olt, mesaje de Ziua Copilului

Parlamentarii de Olt, mesaje de Ziua Copilului

88

Siminica Mirea: „Copiii sunt motivarea noastră de zi cu zi”
Senatorul Siminica Mirea a transmis un mesaj emoţionant,cu ocazia Zilei Copiilor, pe pagina sa de socializare.
„Copilăria este universul pe care îl purtăm mereu în noi iar amintirile copilăriei au o valoare inestimabilă. Fapt pentru care nu avem niciodată voie să renunţăm la copilul din noi.
Copilăria înseamnă rădăcinile vieţii noastre şi chiar dacă ne înălţăm şi formăm o coroană frumoasă, suntem acel copac care fără rădăcină nu poate trăi niciodată.
Copiii sunt motivarea noastră de zi cu zi şi pentru ei clădim fiecare lucru din acestă lume.
Este ziua lor, a celor mai nepreţuite comori.
La mulţi ani copilăriei şi copiilor din România şi de pretutindeni!”, spune senatorul.

Gige Ştirbu: „Să retrăim bucuria copilăriei”
Deputatul Gigel Ştirbu, în mesajul său de Ziua Copilului, face un apel la retrăirea bucuriei copilăriei din noi.
„«Copilăria este inima tuturor vârstelor», spunea Lucian Blaga.
1 Iunie este ziua internațională a copilului, o zi pe care însă o sărbătorim toţi laolaltă – copii si adulți, încercând să retrăim bucuria copilăriei. Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, conform adoptării Declarației pentru Protecția Copilului. În anul 1954, Adunarea Generală a ONU a adoptat Rezoluția 836 potrivit căreia țările trebuie să acorde o atenție deosebită copiilor, motiv pentru care, doi ani mai târziu a fost implementată Ziua Copilului. Această zi a fost marcată ca fiind «o zi a fraternității și înțelegerii între copiii de pretutindeni, a activităților dedicate promovării idealurilor și obiectivelor Cartei ONU și bunăstării copiilor din toată lumea». În România, la data de 16 noiembrie 2016, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii prin care este modificat Codul muncii, prin declararea zilei de 1 Iunie – Ziua Copilului, ca sărbătoare legală. La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră!

Marius Iancu: „La mulţi ani supereroilor de mâine!”
Deputatul Marius Iancu a transmis şi el un mesaj pentru copii, dar şi un video scurt, care conţine mesajul „La mulţi ani supereroilor de mâine!”:
„La mulţi ani, copii mici, la mulți ani, copii mari. La mulţi ani celor care acum visează atât de frumos, într-o lume cu prințese și supereroi! Să vă păstrați mereu inocența și bunătatea și să le aduceți mereu zâmbetul părinților voștri, ca în prima zi!”.

Dan Ciocan: „Copilărie fericită!”
Deputatul Dan Ciocan, secretar în cadrul Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, unul dintre parlamentarii olteni cu o activitate respectabilă, a ţinut să transmită o urare de Ziua Internaţională A copilului, marcată la 1 iunie. Mesajul, transmis de acesta pe pagina sa de socializare, care este însoţit de o poză, este unul la obiect şi direct adresat tuturor copiilor, mici sau mari: „La multi ani,copii! Copilărie fericită!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.