Acasă Actualitate La Slatina. Trei asistente, de la Boli Infecţioase, cu COVID-19

La Slatina. Trei asistente, de la Boli Infecţioase, cu COVID-19

157

La a treia testare, efectuată personalului Secției Boli Infectioase, în data de 29 mai, din cele 82 de teste recoltate, 3 teste au fost confirmate pozitive, restul fiind negative. Este vorba de trei asistente care și-au desfășurat activitatea în cadrul secției de Boli Infectioase a SJU Slatina, toate fiind asimptomatice.

„Înregistrăm un număr de 6 cazuri de angajați ai SJU Slatina, confirmați cu Covid – 19. Situația celorlalte trei cazuri este următoarea:
– asistenta angajată a secției ATI a fost externată în data de 23.05.2020. Toți contacții asistentei (pacienți și angajați SJU Slatina) au fost testați, rezultatele fiind negative;
– asistenta angajată a secției Cardiologie este internată, în prezent, în cadrul secției Boli Infecțioase, cu simptome ușoare. Toți contacții asistentei din cadrul secției Cardiologie au fost testați, rezultatele fiind negative.
– asistenta angajată în cadrul Blocului Operator este internată, în prezent, în secția Boli Infecțioase, cu simptome ușoare. Toți contacții asistentei din Blocul Operator au fost testați, rezultatele fiind negative.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.