Acasă Actualitate INFORMARE

INFORMARE

63
Această informare este efectuată de POPESCU MARIUS, cu domiciliul în Slatina, județul Olt, telefon: 0744.549.596, ce intenționează să solicite de la SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE A APELOR OLT aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de «Amenajare, Reabilitare, Consolidare și Schimbare Destinație Clădire Existentă din Construcție Administrativă și Social Culturală în Agropensiune», localizată în comuna Curtișoara județul Olt.
Realizarea lucrărilor «Amenajare, Reabilitare, Consolidare și Schimbare Destinație Clădire Existentă din Construcție Administrativă și Social Culturală în Agropensiune» sunt amplasate în comuna Curtișoara TR 13/1, P1, județul Olt.
Această investiție este NOUĂ.
Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: APE UZATE MENAJERE ce se vor evacua în BAZIN VIDANJABIL, ce au fost epurate prin SEPARATOR DE GRĂSIMI.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile LEGII APELOR Nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: SLATINA, Str. Vlad Țepeș, Nr. 42, județul Olt, telefon: 0744.549.596, după data de 28.05.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.