Acasă Actualitate Bărbat din Slatina, arestat preventiv pentru tâlhărie

Bărbat din Slatina, arestat preventiv pentru tâlhărie

191

Victima unui tânăr din Slatina cleptoman a fost un bărbat din comuna Bălteni. Tânărul i-a furat telefonul victimei prin violenţă. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orelor 23:30, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bălteni, a sesizat o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută, l-ar fi deposedat prin violență de un telefon mobil, pe raza municipiului Slatina.
În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei, telefonul fiind recuperat și predat persoanei vătămate.
Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, iar în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
În cursul zilei de 24 mai a.c., instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În acest moment se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here