Acasă Actualitate ROMGAZ, donație importantă la Spitalul Județean Slatina. Deputatul Știrbu, la înălțime!

ROMGAZ, donație importantă la Spitalul Județean Slatina. Deputatul Știrbu, la înălțime!

192

În conturile Spitalului Județean de Urgență Slatina au intrat ieri 1,5 milioane lei (15 miliarde lei vechi). Banii provin dintr-o donație făcută de Romgaz, urmare a unei solicitări formale, înaintată de unitatea medicală slătineană. Practic, diligențele pentru acest sprijin financiar, în situația dată de criza pandemică au fost începute și finalizate cu succes de deputatul liberal de Olt, Gigel Știrbu.

Alesul oltean a înțeles situația de criză, și prin argumente solide, înaintate la nivel central, a reușit să convingă decidenții de resort de necesitatea alocării acestei sume de către compania publică Romgaz.
Iată că deputatul Știrbu servește interesul public al locuitorilor județului Olt prin acțiunile sale făcute în exercițiul funcției deținute. Alocarea financiară a fost confirmată de managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, cel care a precizat că suma respectivă va fi folosită pentru eficientizarea și completarea resurselor în liniile medicale specifice activității medicale curente, pe fondul actualei situații de criză.
Donația sus-amintită este parte dintr-un șir de alte acte caritabile asemănătoare, dezvoltate de antreprenori și persoane fizice către spitalul slătinean. Cătălin Rotea, ca manager, a manifestat deschidere și a transmis public mesajul de susținere, primit pe cale de consecință de cei implicați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.