Acasă Actualitate Clădirea administrativă a Detaşamentului de Pompieri Caracal va fi reabilitată

Clădirea administrativă a Detaşamentului de Pompieri Caracal va fi reabilitată

71

Recent, a fost semnat contractul contractul de finantare cu titlul „Reabilitare termica si energetica Cladire Administrativa 48-106-01 – Detaşament de Pompieri Caracal” în cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Semnatarii sunt directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu şi colonelul Adrian TANASE, Insceptorul-şef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă „Matei Basarab” al Judeţului Olt.
Proiectul are o valoare totală de peste şapte milioane de lei, iar prin acest contract se propun investiţii în cresterea eficientei energetice a Cladirii administrative a Detaşamentului de Pompieri Caracal.

„Proiectul cu titlul «Reabilitare termica si energetica Cladire Administrativa 48-106-01 – Detasament de Pompieri Caracal» are o valoarea totală de 7.012.576,84 lei, din care suma solicitata este de 4.234.834,00 lei (910.227,62 euro). Fondurile nerambursabile solicitate provin din bugetul alocat Regiunii Sud-Vest Oltenia prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 ce vizează – Sprijinirea tranziţiei catre o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiţii nr. 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în cladirile publice, şi in sectorul locuinţelor; Operaţiunea B – Cladiri Publice.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.