Acasă Actualitate Dosare penale pentru şoferi olteni

Dosare penale pentru şoferi olteni

111

Mai mulţi şoferi olteni s-au ales cu dosare penale, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

„La data de 10 mai a.c., ora 02:30, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat, de 44 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot în cursul zilei de 10 mai a.c., ora 16:20, pe Drumul Județean 544, raza comunei Vădăstrița, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din cercetări s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat acestuia de către un bărbat, de 37 ani, din comuna Vădăstrița.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul unei persoane aflate sub influența alcoolului.

La data de 08 mai a.c., ora 11:45, pe strada Dispensarului, din comuna Tia Mare, a fost depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și pe care aplicase plăcuțe cu numere de înmatriculare aparținând altui autovehicul.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 10 mai a.c., ora 11:30, pe Drumul Județean 679, pe raza comunei Văleni,a fost depistat un tânăr, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat .
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.