Acasă Actualitate COVID -19 la DSP Olt. Cazuri confirmate prin comunicate neasumate

COVID -19 la DSP Olt. Cazuri confirmate prin comunicate neasumate

187
Hewlett-Packard
              Pe fondul stresului cauzat de închiderea saloanelor de înfrumusețare, Direcția de Sănătate Publică Olt produce comunicate, dar nu și le asumă. E vorba de un caz nou confirmat cu COVID – 19, prezentat destul de vag într-un text cu grave greșeli de exprimare.

Astfel, nu se știe vârsta și locația în care s-ar afla nefericitul pacient denumit generic: „47”. Producem în continuare, prin copier, textul venit de la DSP Olt, nesemnat, nici măcar de portarul instituției:

„Conform datelor centralizate de Directia de Sanatate Publica Olt de la nivelul jud.
Olt, in data de 05.05.2020 s-a confirmat inca 1 caz cu infectia COVID -19. Din ancheta epidemiologica reiese ca este contact cu caz confirmat de la nivelul fabricii de textile din mun. Caracal.
In data de 03.05.2020 s-a recoltat o proba pentru determinarea infectiei cu COVID -19, cu rezultat pozitiv la data de 04.05.2020.
Proba recoltata a fost lucrata in Laboratorul de Genetica Moleculara din cadrul D.S.V.S.A. Slatina. La data prezentei, pacienta se afla in supraveghere medicala si tratament cu stare generala buna, in sectia COVID-19. In evidenta Directiei de Sanatate Publica Olt sunt 47 cazuri confirmate cu
infectia COVID- 19”.

(A.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.