Acasă Actualitate 14 poliţişti, reţinuţi… la domiciliu. De COVID-19

14 poliţişti, reţinuţi… la domiciliu. De COVID-19

226

Am zice că s-ar întoarce roata. Dar poliţiştii nu l-au urmărit pe COVID-19, pentru a-l prinde. Se pare că virusul îi ameninţă pe poliţişti…
După ce statul îşi expune oamenii de ordine publică, într-o goană nebună după dat amenzi şi citit declaraţii pe propria răspundere, unii dintre aceştia sunt pozitivi. Pozitivi după rezultatul testului pentru depistarea COVID-19.
Câţiva jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Frații Buzești” Craiova, din județul Dolj, au fost testaţi pozitiv.
Deşi comunicatul Prefecturii Olt se rupe la mijloc, acolo unde ar fi trebuit să ştim cum s-a ajuns la măsura izolării la domiciliu a 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflăm ulterior, dar nu de la instituţia amintită, că agenţii au intrat în contact cu jandarmii de la Dolj.

„Având în vedere rezultatul testului pozitiv Covid-19 a unor care au desfășurat activități pe raza județului Olt, Direcția de Sănătate Publică Olt a declanșat o anchetă epidemiologică, care este în curs de desfășurare.
În urma acestei anchete, D.S.P. Olt a dispus, până în prezent, măsura izolării la domiciliu a 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. De asemenea, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu a 31 de persoane, contacți de familie ai acestora.
În acest moment, toate persoanele se află în supraveghere medicală și nu prezintă simptomatologie specifică infecției cu Covid-19.”, se arată în comunicatul Prefecturi Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.