Acasă Actualitate La Izvoarele. Proiect pentru o comună europeană, implementat de Florian Constantin

La Izvoarele. Proiect pentru o comună europeană, implementat de Florian Constantin

698

Comuna Izvoarele se află într-un proces de modernizare, sub conducerea primarului Florian Constantin, care reuşeşte să implementeze un proiect important pentru comunitatea locală şi pentru generaţiile următoare.
Este vorba despre proiectul „Alimentare cu apă si canalizare”, în urma căruia beneficiare vor fi satele Izvoarele şi Furculeşti.

Cu mândria de a-şi face datoria faţă de comunitatea pe care o reprezintă, primarul Florian Constantin a obţinut ce a dorit: un proiect pentru viitor, pentru generaţiile de mâine, care se vor întoarce într-un sat modern şi european.
Proiectul pe care îl implementează Primăria Izvoarele, 3.467.000 lei, iar banii au fost obţinuţi prin PNDL. Astfel, peste 700 de gospodari vor fi racordate la apă şi canalizare.

FEBRUARIE 2020

Indiferent de vremuri, sau stări de urgenţă, la Izvoarele o stare este certă: cea de dezvoltare a comunei. Primarul comunei monitorizează lucrarea, astfel încât totul să fie respectat în conformitate cu proiectul în cauză. Nu de puţine ori, primarul Constantin trece pe la şantiere pentru a inspecta lucrările.

Cât de curând, comuna va beneficia de servicii de apă curentă de calitate şi de canalizare, care erau foarte utile comunităţii de la Izvoarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.