Acasă Administrație Primăria Slatina, măsuri de ultimă oră!

Primăria Slatina, măsuri de ultimă oră!

531

Primăria municipiului Slatina a emis un comunicat de presă prin care sunt prezentate o serie de noi mpsuri în contextul combaterii răspândirii Coronavirus:

– Oferirea de servicii persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) aflate în dificultate.
Prin personalul Direcției de Asistență Socială Slatina se pot livra la domiciliu produse de strictă necesitate cu mențiunea că transportul este gratuit iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective. De luni până joi, între orele 9 – 16 și vineri între orele 9 – 14 solicitările vor fi preluate prin intermediul numerelor de telefon 0349.801.570; 0765.381.606; 0766.677.906 livrarea produselor solicitate până la ora 12:00 urmând a se va face în cursul aceleiași zile iar pentru produsele solicitate după ora 12:00 livrarea se va face în ziua următoare.
Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina vor prezenta legitimația de serviciu care ateste faptul că sunt autorizați să desfășoare această activitate.
– În intervalul orar 06:00 – 22:00 se recomandă desfășurarea activității în regim de taxi cu limitarea numărului de pasageri la 2 persoane numai pentru motivele
prevăzute la art. 4 din Ordonanța Militară nr. 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID – 19;
În intervalul orar 22:00 – 06:00 activitatea în regim de taxi cu limitarea numărului de pasageri la 2 persoane este permisă numai pentru motivele prevăzute la art. 4 din Ordonanța Militară nr. 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID – 19.
– Suspendarea temporară a activităților de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centre comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.
– Interzicerea frecventării și închiderea prin împrejmuire a tuturor parcurilor și locurilor de joacă de pe raza municipiului Slatina pe întreaga perioadă a strării de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.