Acasă Actualitate Disperare! Cont fals, calomnios, susținut din Primăria Balș!

Disperare! Cont fals, calomnios, susținut din Primăria Balș!

487

Pe pagina de Facebook Idei pentru Balş, bine văzută în oraşul de pe Olteţ, este postat un text care arată că o parte din calomniile specifice precampaniei electorale sunt gestionate direct din interiorul instituţiei, iată textul şi dovezile în cauză:

„Trebuie să fie disperare mare în zona celor care au luat poziția berbecului din… lapte gros, pentru a-l susține pe Mădălin Adi Teodosescu în precampania pentru Primăria Balș. Oamenii în cauză nu sunt, totuși, cei mai buni experți în domeniul IT. Administrarea unui cont fals, prin care sunt produse calomnii și jigniri aduse celor care vor alceva pentru bălșeni, se dovedește o mizerie ordinară, susținută direct din locația Primăriei Balș.
În fața acestor probe, ale unor mizerii ordinare deconspirate, se impune o poziție oficială a primăriei din Balș. Oricare ar fi ea. Până atunci, acesta e doar începutul. Echipa care se ocupă cu mizerii susținută din imediata vecinătate a încă primarului în funcție, Mădălin Ady Teodosescu, trebuie trimisă la perfecționare! Sau acasă, cu primar cu tot! Asta, prin votul oamenilor, în iunie anul acesta. Numărătoarea inversă a început…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.