Acasă Actualitate Teama de Coronavirus suspendă cultura….

Teama de Coronavirus suspendă cultura….

59

Decizie fără precedent pe scena culturală slătineană. Deşi evenimentele culturale nu sunt ca dudele pe sub pom, acele puţine, dar bune evenimente sunt suspendate.

„Asociația Culturală Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România face cunoscut publicului slătinean hotărârea Primăriei municipiului Slatina prin care toate evenimentele culturale programate a se desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu se suspendă până la data de 31 martie 2020 ca urmare a situației impuse de autoritățile competente și de necesitatea protejării populației împotriva infectării cu COVID-19. Activitățile vor fi reluate imediat ce pericolul se va diminua sau va dispărea iar toate evenimentele programate în această perioadă vor fi reprogramate.”, spune Valeru Ciurea, unul dintre oamenii de bază ai Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Muzeul Judeţean Olt, fără evenimente…
„Având în vedere restricțiile impuse de Guvernul României pentru a limita răspândirea infecțiilor cu COVID-19, Muzeul Județean Olt vă anunță că începând de astăzi, 11 martie 2020, ora 17,00, sistează toate activitățile cu publicul până în data de 31 martie 2020.
Menționăm că primele măsuri de protejare a vizitatorilor și personalului Muzeului Județean Olt au fost luate încă din data de 24 februarie 2020, atunci când am respectat Notificarea de Urgență a Ministerului Sănătății transmisă prin Ordinul Ministrului nr. 198 din 22 februarie 2020 și am dispus achiziționarea în regim de urgență a următoarelor produse necesare unei minime profilaxii: măsti medicinale, alcool sanitar, igienol, șervețele, gel și săpun antibacteriane.
În perioada 11-31 martie 2020 personalul Muzeului Județean Olt își va desfășura activitatea în cadrul punctelor de lucru după programul 8,00-16,00.
Menționăm că în funcție de evoluția situației la nivel național vom decide orice măsură necesară protejării sănătății publicului și angajaților noștri.
Persoanele care vor dori să solicite informații sau să depună anumite documentații o vor putea face doar prin telefon sau prin corespondență electronică la adresa instituției: Muzeul Județean Olt, Strada Ana Ipătescu nr. 1, Slatina, cod 230079, județul Olt, e-mail: muzeu_olt@yahoo.com
Având convingerea că vom trece peste acest moment dificil al Istoriei noastre contemporane Vă mulțumim pentru întelegere și facem un apel la calm, rațiune și credință.”, se arată în comunicatul Muzeului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.