Acasă Politic Marius Iancu: „Iohannis și liberalii provoacă intenționat o criză politică în România”

Marius Iancu: „Iohannis și liberalii provoacă intenționat o criză politică în România”

70

Deputatul Marius Iancu critică modul de guvernare al PNL, care, spune el, sunt o gaşcă de politicieni iresponsabili.
„Nu îi interesează că, din cauza ambiţiilor lor politice, va crește cursul euro, vor crește ratele românilor, chiriile, abonamentele și facturile la utilități, nu îi interesează că blochează investițiile și mediul de afaceri.
Așa cred liberalii că pot obține puterea absolută în România, bătându-și joc de români.
PSD a propus o soluție rezonabilă și tocmai pentru a evita acest joc nedemocratic al lui Iohannis, a ținut cont de obiecțiile lui și nu a propus un premier «pesedist».
Însă nimic din ce ar fi făcut PSD nu ar fi contat pentru o gașcă de politicieni iresponsabili care nu tin cont de români, de problemele și dorințele lor, și pentru care România este numai o proprietate bună de scos la mezat!”, spune deputatul.

De asemenea, deputatul se numără printre parlamaentarii care au votat proiectul de lege pentru modificarea art. 14 din Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, inițiat de PSD.
„Astfel, valoarea maximă a unui tichet de masă a crescut de la 15 la 20 de lei. Cu toate acestea, tichetele de masa din România au una dintre cele mai mici valori din Uniunea Europeană, unde un tichet este între 6 și 11 euro. În România, 2,1 milioane de angajați beneficiază de tichete de masă.”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.