Acasă Actualitate Percheziţii la Olt. Trei primării, vizate

Percheziţii la Olt. Trei primării, vizate

212

La prima oră, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat o serie de percheziţii la sediile unor administrații locale și unor societăți comerciale, precum și domiciliile unor persoane fizice, din județul Olt.
Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.
„Astfel, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2009-2016, trei administrații locale din județul Olt ar fi efectuat plăți în valoare de aproximativ 220.000 de lei către diverși agenți economici pentru achiziționarea de mobilier urban, existând suspiciuni că bunurile nu au fost livrate în totalitate către beneficiari.
În baza unor mandate de aducere, 3 persoane urmează să fie aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi audiate și dispuse măsuri legale.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.