Acasă Actualitate Vizită în Oltenia. Gigel Ştirbu, alături de premierul României şi ambasadorul SUA

Vizită în Oltenia. Gigel Ştirbu, alături de premierul României şi ambasadorul SUA

137

Deputatul Gigel Ştirbu s-a aflat, recent, în vizită de lucru la mai multe obiective din Regiunea Oltenia, alături de prim-ministrul Ludovic Orban şi i ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman. Aceştia au vizitat şantierul drumului expres Piteşti-Slatina-Craiova, Fabrica de automobile Ford de la Craiova şi o unitate militară.
„Am participat, alături de premierul Ludovic Orban şi ambasadorul SUA Adrian Zuckerman, la o vizită de lucru în Oltenia!
O vizită de lucru extrem de benefică a Prim-Ministrului Ludovic Orban împreună cu miniştrii Transporturilor, Economiei, Apărării şi Mediului în Oltenia!
Am vizitat, asa cum am promis, stadiul lucrărilor la drumul expres Pitești-Craiova, Fabrica de Avioane Craiova care a primit asigurări că se vor lua măsurile necesare pentru asigurarea fluxului financiar pentru restartarea acestei capabilități, Fabrica de automobile Ford, cel mai mare investitor din Oltenia și la batalionul de infanterie 26 Scorpionii Roşii, o unitate emblemă a armatei române!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.