Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

201

În ultimele zile, poliţiştii olteni au avut mai multe activităţi pentru protejarea siguranţei cetăţenilor. Astfel, au fost reţinuţi doi bărbaţi, iar un altul, un urmărit naţional a fost prins la Caracal. Iată acţiunile poliţiştilor olteni, conform IPJ Olt:

Bărbat bănuit de săvârșirea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice reținut de polițiști
La data de 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani din comuna Vâlcele, județul Olt, bănuit de săvârșirea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
La data de 27 octombrie 2019 acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. De asemenea, la data de 01 februarie a.c., acesta a fost depistat pe raza comunei Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbat bănuit de furturi din locuință reținut de polițiști
La data de 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 20 de ani din comuna Ghimpețeni, județul Olt, bănuit de săvârșirea de furturi din locuință.
Acesta este bănuit că în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, acesta ar fi sustras sume de bani din locuințe de pe raza comunei Ghimpețeni, fiind produs un prejudiciu de peste 8.000 lei.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbat urmărit național prins de polițiști la Caracal
La data de 04 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au depistat pe strada Calea Bucureşti, din localitate, un bărbat de 24 de ani, din localitate, urmărit național.
Bărbatul este bănuit de comiterea mai multor furturi de componente auto de pe raza municipiului Caracal, faţă de care fusese emis un mandat de arestare preventivă.
La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit, fiind urmărit aproximativ 2 km, pe jos, reușindu-se imobilizarea și încătușarea acestuia.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.