Acasă Administrație Un primar, alături de slătineni!

Un primar, alături de slătineni!

237
       Administrația locală, condusă de primarul Emil Moț, implicată activ în relația cu slătineanul, a parcurs o etapă în interacțiunea comunitară.
Potrivit unei postări a edilului pe pagina de socializare, concursul „Acasă de sărbători” are răsplată pentru cei mai inspirați…
„Astăzi, la ora 10:00 am premiat cu bucurie câștigătorii concursului de artă fotografică pe care l-am organizat în pragul sărbătorilor, „Acasă de sărbători”.
Vă reamintesc faptul că dintre toți concurenții, premiile au mers dragi slătineni, către aceia cărora dumneavoastră le-ați acordat cele mai multe voturi. Mă bucură interesul și implicarea manifestate de fiecare dintre dumneavoastră. Din aceste considerente, vă promit că voi căuta soluții astfel încât în viitor să mai organizez și alte concursuri care ne deconectează pe toți de la grijile cotidiene și ne solidarizează comunitatea. Încă o dată doresc să felicit câștigătorii și toți slătinenii care au luat parte la acest concurs!”
După reușita acestei provocări, proiectul trebuie să continue! În mandatul lui Emil Moț, Slatina trăiește activ, participativ, pentru cei care simt orașul parte din ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.