Acasă Politic Alegeri PSD Olt. Marius Oprescu, președinte!

Alegeri PSD Olt. Marius Oprescu, președinte!

466

          16 ianuarie 2020 este data când, pentru prima oară în istoria stângii de la Olt, transferul de putere s-a făcut cu acordul părților, în consens și pentru continuitate, respectându-se în integralitate democrația internă a partidului…

Paul Stănescu și-a încheiat ultimul mandat de președinte al PSD Olt, iar Marius Oprescu preia principala funcție de conducere în partid. Tot prin votul delegaților, Emil Moț, primarul Slatinei a fost ales președinte executiv. Pe zona structurală, în funcția de secretar general a fost validat Virgil Delureanu. La nivel politic, ștacheta preluată de actuala conducere a PSD Olt este ridicată. Organizația este unanim recunoscută, cea mai puternică din țară. Rezultatele alegerilor arată acest lucru.
Conferința județeană a avut ca invitați: președintele partidului, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu – fost prim-ministru și Aladin Georgescu – președintele PSD Mehedinți.
Din opoziție, PSD, prin vocea lui Marius Oprescu, spune că nu-i va uita pe români, că va angaja proiecte publice în interesul cetățenilor și va susține ca nivelul de reprezentativitate să includă, în agenda partidului, agenda cetățeanului și a comunității din care acesta face parte…

Moştenirea lăsată de Stănescu
Fostul preşedinte (de acum) al PSD Olt, lasă noii conduceri o moştenire pe care orice nou preşedinte şi-ar dori-o: o organizaţie aflată pe primul loc pe ţară la mai toate alegerile şi o echipă unită. Acesta nu a mai candidat pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Olt, oferindu-i posibilitatea lui Oprescu să conducă cea mai bună organizaţie social-democrată din ţară.
„Dragi colegi, nu mai candidez, dar a fost o mare onoare să fiu președintele vostru. Am încercat să vă respect cu toată puterea, iar la finalul mandatului, am simțit același respect. Am fost președinte de Consiliu Județean două mandate și le mulțumesc cetățenilor județului. Acum e o altă onoare să mă regăsesc în Parlament. N-am cuvinte sa le mulțumesc cetățenilor din județul Olt”, a spus Stănescu.

PSD Olt are viitor
Marius Oprescu este noul preşedinte al PSD Olt, ales cu unanimitate de voturi de membri delegaţi aflaţi la Conferinţa Judeţeană a organizaţiei. Sigur pe sine, asumat şi pregătit să menţină organizaţia pe primul loc pe ţară, Oprescu a declarat:
„Sunt momente cu încărcătură emoțională aparte. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Este un context politic tensionat atât intern, cât și internațional, nu e de ajuns că PNL este la guvernare, dar a revenit și gripa aviară în țară. A fost o perioadă grea pentru PSD, din cauza unor mesaje de ură ale adversarilor noștri, dar și din cauza unor greșeli pe care trebuie să nu le mai repetăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.