Acasă Actualitate Cât de prost să fii? Mai mult de atât… nu se poate!

Cât de prost să fii? Mai mult de atât… nu se poate!

477
        Obținerea unui permis de conducere în România, categoria B, e un lucru simplu. Și ieftin. Puțină voință și în jur de o mie de lei, echivalentul unei școli de șoferi… Nimeni nu se opune dacă doritorul se apleacă puțin și pe cartea de legislație rutieră. O problemă ar fi la cei cu BMW, care nu au avut acasă un tramvai de mici. Dar, se rezolvă și asta!
La concurență cu minunățiile din trafic, un tânăr din Bobicești, județul Olt, a comis-o. Cum? Ne spun polițiștii atenți și pe fază:
« Dosare penale pentru conducerea autoturismelor sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere
La data de 08 ianuarie a.c., ora 07:45, pe strada Mirila, din comuna Bobicești, a fost depistat un tânăr de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având permis de conducere fals. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. În aceeași zi, ora 17:15, pe strada Bradului, din comuna Iancu Jianu, a fost depistat un bărbat, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere ».

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.