Acasă Actualitate Vîlcele. Cea mai frumoasă mârţoagă…

Vîlcele. Cea mai frumoasă mârţoagă…

858
Gata! A început campania electorală. Cei care au emoții și coșmaruri pe măsură trec la acțiune și bagă, fără număr, bani publici în acțiuni menite să sensibilizeze caii, boii, vacile, oile și caprele. Pe lângă acestea, și cetățenii cu drept de vot. Și dă-i înainte!
Așa au stat lucrurile, pe 5 ianuarie, la Vîlcele, unde primarul pensionar al comunei, Alexandru Taifas, a supervizat a VIII-a ediție a botezului animalelor. Oamenii vin, preoții intră în joc, că doar nu știi când îți trebuie un primar viu pentru vreo semnătură, la o extindere de cimitir, la adeverința de la APIA, și gata, iese distracția.
Anul acesta au fost concursuri de viteză pentru cai, de frumusețe pentru restul necuvântătoarelor, multe premii pentru cel mai puternic cal, acordat votantului din vară, pentru cea mai bună impresie artistică…
Nu s-au găsit până acum fotografii cu primarul, îmbrățișând regnul animal. În schimb, s-au găsit foarte mulți bani din bugetul comunei Vîlcele, vreo opt mii de lei, pentru premiu. Rămâne de văzut cum va savura, la control, Curtea de Conturi această poveste cusută cu banii comunității. Important este că lui Alexandru Taifas i se arată, în gândurile sale de primar, tot mai des alternativele: Cornel Gherghe și Ion Birin. Cei care au la purtător mult mai mulți cai putere decât toată herghelia obosită a lui Alexandru Taifas. Fostul director de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. Unde i-ar fi greu să se întoarcă de la vară încolo.
sursa imaginilor: oltalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.