Acasă Cultură Luminiţa-Ionela Secu, la debut. Volumul de poezii: „Iubire acustică”, precum o baladă...

Luminiţa-Ionela Secu, la debut. Volumul de poezii: „Iubire acustică”, precum o baladă romantică la vioară

356

Joi, 19 decembrie 2019, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, a avut loc lansarea volumului de debut: „Iubire acustică”, , care poartă semnătura tinerei scriitoare Luminiţa-Ionela Secu, violonistă de excepţie a urbei din stânga râului Olt.
Evenimentul a fost deschis de Valeru Ciurea, amfitrionul primei lansări publicistice din viaţa Luminiţei-Ionela Secu. De asemenea, au fost prezenţi şi Paulian Buicescu, preşedintele LSR Olt şi Margareta Chirițoiu, scriitoare şi critic literar. Trei dintre elevii Luminiţei au încântat audienţa cu colinde interpretate la vioară. Spre final, autoarea a făcut un duet de excepţie alături de Ştefania Strejescu.

Cartea tinerei scriitoare este despre iubire, sentiment ca o pasăre măiastră, care se află în plenitudinea zborului către fericire. Mai întâlnim şi doina cultă, care sună precum o baladă populară, interpretată maiestuos la vioară. Versurile scrise de autoare dezvăluie maturitatea acesteia şi sentimentele frumoase, transpuse în versurile regăsite în volumul de poezii: „Iubire acustică”.

Articolul precedentAsistența Socială revine acasă!
Articolul următorTSD Slatina, dar în prag de Crăciun. Pentru copiii instituţionalizaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here