Acasă Actualitate Provocarea deputatului Gigel Știrbu…

Provocarea deputatului Gigel Știrbu…

210

Vicepreședintele Regiunii Oltenia a PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a susţinut miercuri, 13 noiembrie, o conferință de presă la sediul PNL Olt. În cadrul conferinţei, acesta a abordat mai multe teme. Una dintre ele a fost o provocare pe care deputatul o face tuturor oamenilor politici din Olt: să „înfieze” o clasă. Adică să susţină o clasă prin ajutorarea cu cele necesare desfăşurării actului instructiv-educativ.

De asemenea, deputatul a mai anunţat şi vizita noului ministru liberal al Agriculturii, Adrian Oros, în județul Olt, la Izbiceni, acolo unde ministrul va discuta cu fermierii. Ministrul va veni la Izbiceni la solicitarea deputatului Ştirbu.
„Vineri la ora 16.00, în județul Olt va participa, la o întrevedere cu foarte mulți legumicultori din județul Olt, la Izbiceni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Domnia sa vine în județ la rugămintea mea pentru că așa cum știți în următoarele săptămâni în spațiul public au apărut câteva informații false referitor la faptul că Guvernul României va înceta programul TOMATA, va închide spitale, Guvernul României va tăia salarii, va tăia pensii, va tăia aerul, căldura, va pune taxe și impozite, vămi s.a.m.d. Nimic adevărat din toate acestea și ca atare am solicitat ministrului Agriculturii ca între cele două tururi să vină în județul Olt, al doilea cel mai mare bazin legumicol din România”.

Ştirbu „înfiază” o clasă
Deputatul Gigel Ştirbu nu este la primul gest de a sprijini copiii şi educaţia. Acum, acesta vrea să pună în aplicare un proiect vechi, de pe vremea prefectului liberal de Olt, Vasile Alimănișteanu, sau a politicianului şi bancherului liberal, Alexandru Iliescu, care încălţau, îmbrăcau şi susţineau copiii nevoiaşi, pentru a putea merge la şcoală.
„Vreau să lansez o provocare pentru toți oamenii politici din județul Olt, indiferent de culoarea politică să «înfieze» o clasă, deoarece eu am primit, și sunt convins că și domniile lor au primit nenumărate semnale, pe pagina mea de socializare, pe adresa mea de e-mail, la cabinetul parlamentar din partea unor cetățeni care sunt părinți și care sunt în situația în care nu mai știu la cine să apeleze deoarece administrația publica locală nu își face datoria vizavi de sistemul de învățământ din județul Olt. Ca atare am luat decizia ca eu și sper să nu fie un gest singular să vin în întâmpinarea nenumăratelor solicitări pe care le-am primit și să ajut o clasă dintr-o școală din Slatina. Fac precizarea că nu am nicio legătură, n-am o rudă, nu am cunoștințe care să aibă copii în acea clasă, ci efectiv de acolo am primit semnale. Este o clasă de la Școala Gimnazială Nr. 7, căreia îi voi dona un calculator performant, o imprimantă, boxe, un set de tonere și toate cele necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educativ. Conducerea școlii nu cunoaște intenția mea. Sper să primească donația din partea mea. Nu este o dovadă de mărinimie din partea mea, este o dovadă de normalitate”.

Deputatul a mai spus şi că ministrul Transporturilor şi premierul Orban vor veni la Craiova, pentru a semna ordinul de începere a lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Slatina Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.