Acasă Politic Paul Stănescu mulţumeşte oltenilor

Paul Stănescu mulţumeşte oltenilor

262

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu a ţinut să transmită mulţumiri tuturor oltenilor, care au votat cu candidatul social-democrat, Viorica Dăncilă, la primul tu de duminică, 10 noiembrie. Acesta mulţumeşte şi primarilor şi militanţilor PSD din Olt.

„PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere.
Prezența, într-un număr atât de mare, ne arată că oltenii au conștientizat importanța participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere, manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale.
Este un sprijin important ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiții pe plan local și în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi județului Olt locul bine meritat în ierarhia națională.
Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om.
Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național. Nu a fost ușor, dar continuând împreună suntem convinși că vom putea duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața dumneavoastră.”, a declarat Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.