Acasă Actualitate A demisionat prefectul!

A demisionat prefectul!

596

Este informaţia după-amiezii. Prefectul judeţului a înţeles că schimbarea puterii guvernamentale trebuie să genereze şi o demisie de onoare. O decizie luată cu detaşare de către un demnitar care pricepe că statutul prefectului octorit de lege, se suprapune cu puterea politică, cea care guvernează de la nivel central prin prefecţii din teritoriu. Mai mult, mesajul de sfârşit de mandat spune clar şi răspicat că în viaţă orice sfârşit este un nou început.

„Astăzi îmi dau demisia din funcţia de prefect. Motivele sunt personale, dar ca să intru în detalii unul dintre ele ar fi acela că guvernul care m-a susţinut pe mine şi a susţinut tot ceea am făcut în judeţ tocmai a fost demis. I-a luat locul un alt guvern, un lucru normal, zic eu, aşa este în democraţie, drept pentru care lăsăm ca noul guvern să-şi numească un nou prefect. A fost o onoare pentru mine să ocup această funcţie de înaltă demnitate publică, cred că am făcut-o bine, dar rămâne la latitudinea fiecăruia să gestioneze tot ceea ce am făcut eu şi să aducă atât critici, reproşuri, cât şi laude”.

Evident, demisia a fost acceptată de minsitrul de resort. Un amănunt. Prefectul demisionar se numeşte Eduard Popica şi a deţinut funcţia de înaltă demnitate publică în judeţul Vaslui. Restul sunt pe sub birouri, pe la sediile PNL căutând legături trainice pentru o bună guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.