Acasă Actualitate PNL Olt. Ieri Rareş Bogdan, azi Siegfried Mureşan

PNL Olt. Ieri Rareş Bogdan, azi Siegfried Mureşan

269

Ieri, la Caracal, Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt, Cristi Pavel, președinte PNL Caracal, Daniel Tudor, președinte PNL Scornicești şi europarlamentarul şi prim-vicepreședinte al PNL, Rareş Bogdan, au susţinut o conferinţă de presă. Astăzi, la sediul PNL Olt, Liviu Voiculescu, Gigel Știrbu, Marian Vasile, Mario de Mezzo şi Siegfried Mureşan, au pus pe masă teme de actualitate.

Liderii liberali olteni au vizitat uzina de aluminiu, alături de europarlamentarul Siegfried Mureşan. De asemenea, au avut o întâlnire şi cu conducerea ALRO. Au mai fost şi întâlniri cu 30 de oameni de afaceri din municipiu pe teme economice. După aceste activităţi, liberalii s-au întâlnit cu aproape 600 de liberali din municipiul Slatina, dar şi din zona de nord a judeţului Olt

Spitalul Orăşenesc Balş nu se va închide, dau liberalii asigurări. În programul de guvernare al PNL există termenul „comasare”, care nu duce la desfiinţarea unităţii medicale bălşene.

„Nu cred că aţi auzit un lider al Partidului Naţional Liberal care, vorbind despre programul de guvernare, a spus că PNL sau guvernul propus de PNL va închide vreun spital. Aceasta este o ştire falsă, un fake-news adevărat, dacă putem face acest joc de cuvinte. Comasarea nu înseamnă închiderea spitalelor”, spune deputatul Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.