Acasă Actualitate Poliția Locală Slatina. În acţiune

Poliția Locală Slatina. În acţiune

224

În primele două săptămâni ale lunii octombrie, efectivele din cadrul Serviciului Public Direcţia Poliţia Locală Slatina, au aplicat 268, în cuantum de 73.740 lei. Astfel, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru: săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri sau consumul de băuturi alcoolice în locuri publice etc. De asemenea, au fost aplicate un număr de 33 sancțiuni contravenționale, cum ar fi: blocarea cailor de acces la proprietate, a căilor publice și rampelor pentru persoanele cu disfuncții locomotorii. parcarea altor mijloace de transport pe locurile rezervate persoanelor cu handicap, exercitarea de activitați comerciale în zonele publice ale municipiului Slatina, fără a deține avize sau autorizații de funcționare, aruncarea deșeurilor de orice natură pe domeniul public și privat al municipiului Slatina.

Poliţiştii locali au fost sesizaţi, prin numărul 0249/954, de 117 persoane, iar numărul autosesizărilor prin intemediul sistemului de monitorizare a fost de 346.

„Începând cu data de 15.10.2019 efectivele Poliției Locale vor participa alături de reprezentanții DASIP la efectuarea marcajelor rutiere pe strazile recent asfaltate din zona Zahana (str.Toamnei, str.Textilistului, Aleea Tipografului). În acest sens, rugăm conducătorii auto sa ne acorde sprijin în ceea ce privește oprirea, staționarea sau parcarea în aceste locații.
În vederea asigurării unui climat de siguranță publică și a unui trafic civilizat,efectivele Poliției Locale cu atribuții privind circulația pe drumurile publice, desfășoară zilnic acțiuni care vizează fluidizarea traficului, în special în zona intersecției str. Primăverii cu str. Crișan și în zona unitaților de învățământ în intervalele orare de intrare și ieșire de la cursuri.
Totodată, având în vedere numărul crescut de autoturisme care tranzitează municipiul, în decursul acestei luni, efctivele din cadrul Direcției Poliția Locală Slatina, vor continua să monitorizeze și să ia măsurile legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează în locuri în care este interzis acest lucru. Se va acționa cu precădere pe strada Artileriei și principalele bulevarde ale municipiului Slatina.2, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.