Acasă Actualitate „Sărbătoarea Nucului”, de la Curtişoara, ediţie jubiliară. Gheorghe Gănescu, un primar implicat

„Sărbătoarea Nucului”, de la Curtişoara, ediţie jubiliară. Gheorghe Gănescu, un primar implicat

1190

530 de ani au trecut de la prima atestare documentară a comunei Curtişoara. Astăzi, Curtişoara se află în plin proces de modernizare şi asta datorită unui primar implicat: Gheorghe Gănescu. O parte din proiectele propuse la începutul primului său mandat de edil-şef, acum trei ani, sunt realizate, iar celelalte sunt în curs de implementare.
Anul acesta, Primăria și Consiliului Local Curtişoara, au organizat duminică, 6 octombrie a.c. ediţia cu numărul 20 a „Sărbătorii Nucului”, care s-a desfăşurat în proaspăt reabilitata grădină de vară.
Beneficiind de numeroase surprize, cu invitați de seamă, dansuri și muzică de calitate, a fost un real succes al tuturor factorilor implicaţi în organizare.

Sărbătoare mare la Curtişoara
Sărbătoarea a început la ora 09:00, cu un concurs de cai, ca mai apoi, la orele 11:00, să înceapă meciul de fotbal dintre echipele Oltul Curtişoara şi Viitorul Osica de Sus, meci câştigat de echipa curtişoreană, cu 4-0. După ora 13:00, pe scena din Grădina de Vară, la umbra nucului bătrân, au urcat solişti ai Ansamblului Doina Oltului şi ansamblurile de dans popular din Curtişoara, „Flori de Măr”, precum şi artişti consacraţi: Emilia Dorobanţu, fiică a satului, Văru’ Săndel şi Olguţa Berbec. Şase cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit premii din partea primăriei.

Printre personalităţile din conducerea judeţului s-au aflat: preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, senatorul Renică Diaconescu, directorul Evidenţei Persoanelor, Silviu Neacşu, senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, directorul ANIF, Florin Ion Bozgă şi alţii

Un material amplu, în ediţia print a Ziarului de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.