Acasă Actualitate Furtul de la Poşta din Balş. Poştaşul bătut era complice

Furtul de la Poşta din Balş. Poştaşul bătut era complice

253

Ca-n filmele cu spargeri de bănci, un angajat din interior era complicele. În noaptea de 8 spre 9 septembrie a.c., oficiul poştal din Balş a fost jefuit. Se aflau două persoane, care au fost atacate de jefuitori. Unul dintre bărbaţi a reuşit să scape şi a sunat la 112, celălalt a fost rănit de hoţi. Cel lovit de jefuitori era chiar complicele lor. A fost sustrasă suma de 200.000 lei.

„În dimineața zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat 8 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina și Caracal, în continuarea activităților privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române din noaptea de 08/09 septembrie 2019 de pe raza orașului Balș. Cu această ocazie 8 persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină.
Față de cei patru bărbați, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 18.09.2019, să fie solicitată arestarea preventivă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.