Acasă Politic Din agenda deputatului Dan Ciocan

Din agenda deputatului Dan Ciocan

87

În sesiunea extraordinară a Parlamentului, înainte de revenirea în sesiunea de toamnă,, Dan Ciocan a avut actvitate în cadrul Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, din Camera Deputaţilor, acolo unde este secretar.

„Ședința de astăzi (28 august 2019 n.n.) a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice are loc în sala de sedinţe a Instituţiei Prefectului din judeţul Bihor!
Pe ordinea de zi avem în dezbatere trei inițiative legislative:
– PLx 56/2018 – Proiect de lege pentru abrogarea art. 29 indice 1 din Legea imbunatatirilor funciare nr. 138/2004;
– PLx 149/2019 Proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991;
– PLx 310/2019 Proiect de lege pentru modificarea Legii nr. 220/2018 privind transmiterea unor suprafete de fond forestier din grupa I functionala – vegetatia forestiera cu functii speciale de protectie din domeniul public al statului si din administrarea Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva in domeniul public al unor unitati administrativ-teritoriale.
În plus, dat fiind specificul zonei și interesul fermierilor, vom dezbate și o serie de aspecte ce țin de accesarea fondurilor europene; lucrările de îmbunătătiri funciare; zona montană; programul de susținere a crescătorilor de suine autohtone Mangalița și Bazna; situația din apicultură, dar și reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și forestiere.”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.