Acasă Administrație Pentru slătineni: Parcul Tineretului

Pentru slătineni: Parcul Tineretului

258

Vineri, sute de slătineni au venit la deschiderea celui mai nou parc al Slatinei: Parcul Tineretului, realizat din fondurile primăriei pe locul fostei unităţi militare. La inaugurare au fost prezenţi primarul Slatinei, Emil Moţ, viceprimarii Gigi Vîlceleanu şi Claudiu Stăncioiu, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu. De asemenea, a fost organizată şi prima ediţie a Street Food Festival, cu multe foodtracks, unde slătinenii găsesc diverse tipuri de mâncare şi dulciuri.
Parcul beneficiază de două locuri de joacă, de alee cu tartan pentru alergat, de o cafenea, care va fi deschisă în primăvara anului viitor şi de un teren pentru activităţi sportive.

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să inaugurăm cel mai mare parc din Slatina. Muncim de un an, de anul trecut, ca să putem să facem acest lucru, chiar dacă perioada de execuție era de doi ani noi ne-am mobilizat și am vrut să dăm cât mai repede această bucată de RAI. Pot să spun că foarte mulți slătineni apreciază lucrul acesta. Iată că am reușit. Mai sunt mici retușuri de făcut, dar nu este nicio problemă o să le facem și pe acelea însă astăzi toți slătinenii ne vom bucura de această frumusețe, de noul parc numit Parcul Tineretului, după cum slătinenii noștri au decis și de strada de lângă pe care o vom numi strada Eroilor, acesta fiind voința slătinenilor. Este o investiție sută la sută a primăriei fără alte ajutoare din altă parte”, a spus primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.